Teachers' Beliefs And Levels Of Use In The Adoption Of The Student-Active Learning Approach In Efl Classrooms In Oman - Humaid Al Shekaili, Bati Sulaiman (2014)
Matlamat utama kajian ini adalah menyelidik kepercayaan guru dan Tahap Penggunaan (TP) kaedah Pemelajaran Aktif-Pelajar (PAP) di bilik darjah EFL di Oman.