Basic Education Student Reading Comprehension: The Role Of Teachers And Parents In Oman - Saif Alazri, Saif Nasser (2013)
Kajian ini bertujuan menyelidik prestasi pemahaman bacaan dalam kalangan pelajar pendidikan asas Gred Empat di Oman.