Effects Of EpronounceTM In The Learning Of Pronunciation - Por , Fei Ping (2013)
Penyelidikan ini bertujuan untuk merekabentuk dan membangun tiga jenis mod persembahan epronounceTM, dan mengkaji kesannya dalam pembelajaran sebutan di kalangan pelajar dengan pelbagai tahap visualisasi dan kebimbangan bahasa