Sikap Pensyarah Teknologi Pendidikan Terhadap Pengintegrasian E-Pembelajaran Dalam Instruksi Di Institusi Perguruan Di Malaysia - Mohamad, Faisal (2003)

(untitled)
Peranan pendidik guru adalah penting sebagai role-model dan sebagai introducer of the technology kepada guru dan guru-guru pelatih. Oleh itu, sikap pensyarah teknologi pendidikan dapat memberi hala tuju yang positifkepada guru-guru pelatih dalam proses pelaksanaan TMK di sekolah. Penyelidikan ini dijalankan untuk mengenal pasti dan mengukur sikap pensyarah-pensyarah teknologi pendidikan dalam pengintegrasian ePembelajaran dalam proses instruksi mereka.