Impact Of E-Learning-Based Cooperative Learning Activities On Achievement And Communication Skills As Perceived By Undergraduate Students In Qatar University - Hassan Ahmed, Mahmood Ahmed (2012)
Penyelidikan ini bertujuan untuk menyelidik kesan E-pembelajaran berbantu pembelajaran koperatif terhadap pencapaian pelajar dalam kursus ARAB 100.