Pembinaan Dan Kesan Modul Kaunseling Kelompok Terhadap Kebimbangan Komunikasi Dalam Kalangan Pelajar Ipta - Abdul Majid, Nor Hernamawarni (2014)
Kajian ini bertujuan membina dan menguji dua buah modul kaunseling iaitu modul gabungan terapi brief fokus penyelesaian dengan kognitif tingkah laku (TBKT) serta modul kaunseling kelompok Corey fokus kognitif (KKCFK) dalam mengurangkan masalah kebimbangan komunikasi yang dihadapi oleh pelajar Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA).