Critical Thinking Skills Among Trained Nurses On Patient Diabetic Care Management: A Case Study - Ng , Yoon Mooi (2015)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji tahap pemikiran kritis dalam kalangan jururawat terlatih dalam pengurusan penjagaan pesakit diabetik dengan menggunakan Lapan Elemen Pemikiran Paul (2006).