Kesan Modul Pemulihan Intensif Dan Berterusan Terhadap Kemahiran Membaca Dan Menulis Jawi Dalam Kalangan Murid Sekolah Rendah - Ibrahim, Naziroh (2015)
Kajian ini bertujuan menganalisis masalah murid pemulihan jawi dalam kemahiran membaca dan menulis jawi dalam empat aspek bacaan dan tulisan suku kata jawi