Kompetensi Moral Dan Hubungannya Dengan Amalan Etika Akademik Dalam Kalangan Pensyarah - Kasa, Muhamad Dzahir (2014)
Kajian kompetensi moral dan hubungannya dengan amalan etika akademik pensyarah di universiti awam bertujuan untuk mengenal pasti hubungan kompetensi moral dan amalan etika akademik dengan merujuk kepada faktor demografi (jantina, umur, bangsa, status perkahwinan dan tahap kelayakan)