Iranian Efl Learners' Attitude, Preference, And Familiarity With Test Performance On Cbt And Ppt - Hosseini, Monirosadat (2015)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji kesataraan hasil Ujian Pencapaian Komputer (CBT) dan Ujian Pencapaian Pensil dan Kertas (PPT)