Effect Of Integrating Lesson Study Approach In The Preparation Of Preservice Chemistry Teachers - Sulaiman, Maryam (2013)
Tujuan utama kajian ini adalah untuk mengkaji keberkesanan model Cognitive Apprenticeship melalui pendekatan Lesson Study untuk menyedia guru praperkhidmatan memperoleh pengetahuan dan kompetensi dalam pengajaran Kimia.