Obstacles In Parental Involvement Facing Jordanian Public Kindergartens - Ahmad Adheisat, Majdi Abdullah (2014)
Kajian ini mengkaji halangan yang dihadapi oleh ibu bapa dalam penglibatan mereka di tadika awam Jordan. Kajian ini menggunakan kaedah campuran yang mengadaptasi soal selidik dan temu bual separa berstruktur.