Development Of Scoring Rubric To Assess Students’ Creativity In Engineering Technology - Husien, Maimunah (2014)
Kreativiti telah menjadi sangat penting kepada Sistem Pendidikan Malaysia. Kemasukan konstruk kreativiti ke dalam Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR) menunjukkan bahawa kerajaan komited ke arah memupuk kreativiti dalam kalangan pelajar.