Keadilan Organisasi, Tingkah Laku Kewarganegaraan Organisasi Dan Kepercayaan Di Sekolah Rendah Utara Semenanjung Malaysia - Ariffin, Joohari (2014)
Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013 – 2025 berhasrat untuk menjadikan mutu pendidikan Malaysia berada dalam kelompok sepertiga teratas dalam pentaksiran antarabangsa.