Perceived Taqwa Practices Of School Principals And Its' Influence On Teachers Organizational Commitment And Organizational Trust As Mediator - Hamadin, Khaled Mohammad (2014)
Kajian yang menggunakan kaedah campuran ini telah menyiasat pengaruh amalan Taqwa pengetua sekolah ke atas komitmen guru dan peranan pengantara amanah.