Secondary School English Language Teachers’ Professional Development Needs, Expectations And Practices In Malaysia - Veratharaju, Kasthuri (2015)
Keperluan pembangunan profesional yang tidak memuaskan, jangkaan yang tidak ditepati dan amalan pembangunan profesional yang tidak mencukupi menjadi halangan kepada guru Bahasa Inggeris (BI) untuk ikut serta dan berjaya dalam pembangunan profesional BI (2007-2009).