English Teacher Education In Malaysian Tertiary Institutions: Aligning Tqm To The Determinants Of Quality - Issa, Jinan Hatem (2013)
Kualiti adalah matlamat utama yang berusaha dicapai oleh pengurusan sesebuah organisasi dalam prestasi mereka setiap hari.