The Effects Of Socioscientific Inquiry On Pre-Service Teachers’ Attitudes, Self-Efficacy And Achievement In Family Life And Emerging Health Issues - Yahaya, Jamil Mikhail (2015)
Kajian ini adalah tentang kesan inkuiri sosiosaintifik ke atas sikap, keberkesanan diri dan pencapaian dalam beberapa kandungan sains yang mempunyai isu-isu bersifat sosiosaintifk dalam kalangan guru pra-perkhidmatan.