Kesan Intervensi Terapi Kelompok Tingkah Laku Kognitif Terhadap Estim Kendiri Dan Lokus Kawalan Dalam Kalangan Penagih Dadah - Hussin, Huzili (2013)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji kesan intervensi terapi kelompok Tingkah Laku Kognitif Standard [CBT(S)] dengan terapi kelompok Tingkah Laku Kognitif Brief [CBT(B)] terhadap skor min estim kendiri (EK) dan lokus kawalan (LK)