Effects Of School-Based Programme On Benylin With Codeine Abuse Prevention Among Secondary School Students In Katsina State, Nigeria - Mamman, Hamisu (2014)
Kajian ini menyiasat kesan program berasaskan sekolah berkaitan pencegahan penyalahgunaan Benylin dengan Codeine dalam kalangan pelajar sekolah menengah di negeri Katsina, Nigeria.