Effectiveness of Systematic Interactive Multimedia Instruction on Mastery of Safety Knowledge and Emergency Procedures - Salameh, Zakariya (2012)
Kajian ini meninjau keberkesanan koswer instruksi multimedia bersistematik dan interaktif bersama refleksi dan ulangkaji dalam meningkatkan penguasaan pengetahuan keselamatan dan prosedur kecemasan dalam aspek Kecemasan Terancang, Melawan Api, dan Bantuan Awal, serta kecekapan diri dalam kalangan atendan penerbangan.