Student Voice Contribution In Determining The Effective English Language Teacher: A Collective Case Study - Vong Siu, Corinne Phern (2013)
Kualiti mengajar dan kualiti keperibadian guru Bahasa Inggeris berkesan yang telah diterangkan secara panjang lebar oleh pakar-pakar Bahasa Inggeris masih menghairankan dengan penghasilan penguasaan kemahiran Bahasa Inggeris yang sederhana dalam kalangan majoriti para pelajar Malaysia