Pengaruh Kesejahteraan Di Tempat Kerja Sebagai Pengantara Terhadap Hubungan Antara Kepimpinan Transformasi Pengetua Dan Budaya Dengan Penambahbaikan Organisasi Sekolah Utara Semenanjung Malaysia - Chen , Siew Ping (2014)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti pengaruh kesejahteraan di tempat kerja sebagai pengantara terhadap hubungan antara kepimpinan transformasi pengetua dan budaya dengan penambahbaikan organisasi sekolah.