An Evaluation Of Soft Skills Development Of A Degree Programme In A Public Higher Education Institution - Hassan, Che Norlia (2015)
Tujuan kajian ini adalah untuk menilai program ijazah Sarjana Muda (program AB) dari satu fakulti di sebuah universiti awam (Universiti AA) di Malaysia, dalam membangunkan kemahiran insaniah dengan menggunakan model penilaian Tyler.