Intervensi Modul Bimbingan Islam Terhadap Masalah Kecelaruan Kebimbangan Umum Dalam Kalangan Pelajar Universiti: Satu Kajian Kes - Abdullah, Che Haslina (2014)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti punca dan kesan yang dialami oleh penghidap penyakit kecelaruan kebimbangan umum serta mengukur keberkesanan intervensi bimbingan Islam di dalam merawat penyakit ini