Tahap Numerasi Dan Strategi Penyelesaian Masalah Dalam Bidang Nombor Bagi Pelajar Lepasan Menengah - Awi, Asiahwati (2015)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji tahap numerasi pelajar lepasan menengah dan mengenal pasti strategi yang mereka guna semasa menyelesaikan masalah matematik dalam bidang Nombor.