Barriers, Attitudes, And Self-Efficacy Of People With Disabilities In Recreational Sports Activities Participation In Saudi Arabia - Ahmad Salawi, Abdulelah (2014)
Penyertaan dalam aktiviti sukan rekreasi adalah penting sama ada orang itu berkeupayaan atau kurang upaya.