Principal’s Trilogy Leadership Style And Teacher Productivity In Islamic Elementary School Of East Java Province, Indonesia - Abdul Azis, Abdul Azis (2014)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti pengaruh amalan gaya kepimpinan trilogi pengetua terhadap produktiviti guru di sekolah rendah Islam wilayah Jawa Timur, Indonesia.