BBMB staff perceptions towards marketing practices, consumerism, government regulations and marketing effectiveness - Husain, Ahmad Budiman (1997)
Objektif kajian ini adalah untuk mengetahui tanggapan pengguna terhadap amalanamalan pemasaran, kepenggunaan, peraturan-peraturan kerajaan dan keberkesanan pemasaran. Responden yang terdiri daripada kakitangan Bank Bumiputra Malaysia Berhad telah mengisikan dan mengembalikan soal-selidik tersebut, memberikan kadar sambutan sebanyak 32.72%.