Univariate And Multivariate Synthetic Control Charts For Monitoring The Process Mean Of Skewed Distributions - Ali Atta, Abdu Mohammed (2010)
Alat yang paling berkuasa dalam Kawalan Kualiti Berstatistik (SQC) ialah carta kawalan.