Tinjauan Terhadap Aspek Perumahan Dan Pekerjaan Dalam Pembangunan Bandar Baru Kajian Kes: Bandar Baru Bayan Baru - Abu Hanifah, Noaziah (2003)
Tujuan utama penyelidikan ini ialah untuk mengkaji pembangunan bandar barn dari konsep mampu diri.