The Significance Of Spatial Factors In Influencing The Price Of Heritage Properties In George Town, Penang. - Soon , Lam Tatt (2010)
Tujuan penyelidikan ini adalah untuk menentukan kepentingan faktor-faktor reruang yang dipilih sekali gus menentukan faktor-faktor reruang yang mempengaruhi harga hartanah warisan di George Town 1, Pulau Pinang.