The Impact Of The Agglomeration Growth On Spatial Concentration In Baghdad - J. Hamem, Hassan (2011)
Pertumbuhan aglomerat industri dan tumpuan /pemusatan ruang merupakan ciri utama di kebanyakan ibu negara di dunia: Baghdad adalah satu daripadanya.