Peranan Pengurusan Kontraktor Dalam Meningkatkan Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan Di Tapak Pembinaan - Kamaruddin, Ali Sabri (2001)
Akta Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 1994 menyediakan rangka perundangan untuk memupuk, merangsang dan menggalakkan mutu keselamatan dan kesihatan yang tinggi di tempat kerja.