Electronic Commerce In Malaysia: A Case Study On The Adoption Of Internet Banking Among ,- Malaysian Professionals - Goh, Gerald Guan Gan (2002)

(untitled)
kini, memang tidak dapat dinafiKan bahawa ianya adalah penting bagi organisasi-organisasi tempatan untuk menggunakan e-perdagangan untuk memperolehi kebolehan untuk berdaya saing. Salah satu jenis e-perdagangan yang mendapat perhatian orang ramai di ialah perbankan Internet. Perbankan Internet mempunyai potensi untuk menambahbaik mutu dan kebolehan bank-bank tempatan.