Pengurusan Konflik Antara Penghuni Dengan Pengurus Kompleks Kediaman Kajian Kes Di Pulau Pinang - Lim , Chin Tat (2004)
Pembangunan kompleks kediaman dipecah bahagi di negara kita sedang giat dilaksanakan terutamanya di bandar-bandar utama seperti Wilayah Persekutuan, lohor Bahru, dan Pulau Pinang.