Penerokaan Dimensi Dan Amalan Kepemimpinan Kerohanian Islam Pengetua Sekolah Agama Rakyat Di Selatan Thailand - Waemusor, Ahmadkamae (2011)
Kajian ini bertujuan meneroka dimensi kepemimpinan kerohanian Islam pengetua sekolah agama rakyat di Selatan Thailand.