Pemansuhan Akta Kawalan Sewa Dan Implikasinya Terhadap Pengguna Premis Terkawal Di Dalam Kawasan Pusat Bandar - Chelladurai, Kalavathy (1997)
Kajian ini mengenai kawalan sewa beli Malaysia dan implikasi permansuhan Akta Kawalan Sewa 1966 terhadap pengguna premis terkawal di kawasan pusat bandar