Organisasi Keselamatan Dalam Firma Kontraktor Penubuhan Dan Perlaksanaannya - Saleh, Mohamad Rafi (1996)
Akta Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 1994 menyediakan rangka perundangan untuk memupuk, meransang dan menggalakkan mutu keselamatan yang tinggi semasa bekerja.