Needs analysis on 2-Dimensional Quick Response (QR) code as a mobile tag in genetically modified food tagging services. - Long , Yoon Foo (2010)
Makanan yang telah diubahsuaikan secara genetik perlu dilabelkan, wajib di bawah Akta Bio-keselamatan 2007 untuk meyakinkan pengguna yang mengambil berat tentang apa yang mereka makan dan minum.