Modification Of Multi-Walled Carbon Nanotubes For Pervaporation Nanocomposite Membrane - Ong , Yit Thai (2011)
Pervaporasi semakin mendapat perhatian dalam teknologi pemisahan membran kerana penggunaan tenaga yang rendah, operasi dan kawalan yang mudah.