Customer-Orientation Behaviour: Antecedents And Its Impact On Sales Performance Of Life Insurance Agents - Mohd Noor, Nor Azila (2005)

(untitled)
Tingkahlaku berorientasikan · pelanggan yang merujuk kepada sejauhmana jurujual mengamalkan konsep pemasaran dengan menolong pelanggan membuat keputusan pembelian yang memenuhi keperluan dan kep~n mereka telah dianggap sebagai ciri penting untuk menjadi jurujual yang berjaya.