Returns To Investment In Education At Diploma Level: A Case Study In Ipoh, Malaysia - Ooi , Pei Yee (2003)

(untitled)
Tajuk tesis ini ialah Pulangan Pelaburan Pendidikan pada Peringkat Diploma: Satu Kajian Kes di Ipoh, Malaysia. Penyelidikan ini meliputi konsep asas pendidikan ekonomi iaitu surnber manusia berhubungan dengan pendidikan.