Representations Of Malay Women In Dina Zaman's Selected Short Stories: A Feminist Stylistic Analysis - Versay Kudus, Nazima (2008)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk mengenalpasti bagaimana Dina Zaman menggunakan bahasa untuk memaparkan citra wanita Melayu dalam kajian cerpen terpilih beliau. Selain dari itu, kajian ini juga bertujuan menganalisa sama ada pengarang telah mencabar atau mengukuhkan pemaparan stereotaip watakwatak beliau.