Kajian Tahap Pematuhan Spesifikasi Piawai Elektrik Oleh Kontraktor Kejuruteraan Elektrik Dalam Projek Pembinaan Di Malaysia. - Din, Mohd Nazri (2007)

(untitled)
Peningkatan kemalangan yang mengorbankan nyawa dan harta benda akibat kegagalan sistem elektrik, perIu diberi perhatian yang serius.