Kajian Tabiat Berbelanja Ke Atas Makanan Segera Di Kalangan Pelajar Kajian Kes: Pelajar-Pelajar Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang - Abdullah Mansor, Airidza (2006)

(untitled)
Proses pembangunan yang pesat telah merubah sesebuah bandar dari segi ekonomi, sosial dan budaya.