Kajian Prestasi Mortar Simen Bergentian Pelepah Kelapa Sawit - Abu Seman, Mohamad Tarmizi (2007)

(untitled)
Mortar bergentian merupakan bahan binaan yang penting pada masa kini. Oleh yang demikian, penyelidikan perlu bagi menerokai bidang ini.