Kajian Perubahan Guna Tanah Komersial Bandar. Kajian Kes : Kampar, Perak. - Sayed Zulkafli, Sharifah Najiah (2008)

(untitled)
Kampar mengalami perubahan dari segi perkembangan bandarnya. Dahulu ia berkembang dengan majunya dan kini bandar tersebut semakin merosot.