Kajian Laluan Perjalanan Pelancong Dari Lapangan Terbang Antarabangsa Bayan Lepas, Pulau Pinang - Mohamed Farid, Siti Nurdiyana (2007)

(untitled)
Tujuan kajian ini adalah untuk mengkaji laluan perjalanan pelancong dari Lapngan Terbang Antarabangsa Sayan Lepas, Pulau Pinang.