Kajian Kemungkinan Dalam Pembangunan Harta Tanah Kediaman - Mahamud, Rosadah (1992)

(untitled)
Secara teori pembangunan projek harta tanah memerlukan kajian kemungkinan atau analisis yang terperinci.